კოქტეილი აპეროლ შპრიცი

სასმელები 28409 ბოლო განახლება: Jan 31, 2020 Created: Jan 31, 2020
კოქტეილი აპეროლ შპრიცი
  • ულუფა: 1 კაცი
  • წინამომზადების დრო: -
  • მომზადების დრო: 10
  • კალორიები: 104
  • სირთულე: ადვილი
ბეჭდვა

აპეროლ შპრიცი- ძალიან პოპულარული, მზისფერი სასმელია,რომელიც ალკოჰოლს ძალიან მცირე რაოდენობით შეიცავს. აქვს ციტრუსის დახვეწილი გემო, და ზომიერად გაზიანია. მისი დამზადება ადვილია სახლში,რადგან ის შეიცავს მხოლოდ სამ მთავარ ინგრედიენტს და ყინულს.

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. კოქტეილი ძალიან მარტივად მოსამზადებელია,მაგრამ ამისათვის წინასწარ უნდა მოვამზადოთ ყინული,გავაცივოთ ჭიქები და ყველა ინგრედიენტი.
  2. ცივ ბოკალში მოვათავსოთ ყინული.
  3. დავამატოთ აპეროლი(Aperol) 11%-ნი.
  4. დაუმატოთ შამპანიური(რადგან პროსეკკო მშრალი შამპანურია შეგიძლიათ ის შეცვალოთ სხვა ნახევრად ტკბილი შამპანურით)
  5. აკურატულად დავამატოთ გაზიანი წყალი( შეგიძლიათ გამოიყენოთ სპრაიტი)
  6. ბოკალი გავალამაზოთ ფორთოხლის ან მანდარინის ნაჭერით,შეგვიძლია ციტრუსი ბოკალშიც დავამატოთ.რადგან კოქტეილის ყველა შემადგენელი ნაწილი სხვადასხვა სიმკვრივისაა,უმჯობესია ნაზად მოვურიოთ და დაუყოვნებლივ მივართვათ სტუმრებს.

კოქტეილი აპეროლ შპრიცი



  • ულუფა: 1 კაცი
  • წინამომზადების დრო: -
  • მომზადების დრო: 10
  • კალორიები: 104
  • სირთულე: ადვილი

აპეროლ შპრიცი- ძალიან პოპულარული, მზისფერი სასმელია,რომელიც ალკოჰოლს ძალიან მცირე რაოდენობით შეიცავს. აქვს ციტრუსის დახვეწილი გემო, და ზომიერად გაზიანია. მისი დამზადება ადვილია სახლში,რადგან ის შეიცავს მხოლოდ სამ მთავარ ინგრედიენტს და ყინულს.

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. კოქტეილი ძალიან მარტივად მოსამზადებელია,მაგრამ ამისათვის წინასწარ უნდა მოვამზადოთ ყინული,გავაცივოთ ჭიქები და ყველა ინგრედიენტი.
  2. ცივ ბოკალში მოვათავსოთ ყინული.
  3. დავამატოთ აპეროლი(Aperol) 11%-ნი.
  4. დაუმატოთ შამპანიური(რადგან პროსეკკო მშრალი შამპანურია შეგიძლიათ ის შეცვალოთ სხვა ნახევრად ტკბილი შამპანურით)
  5. აკურატულად დავამატოთ გაზიანი წყალი( შეგიძლიათ გამოიყენოთ სპრაიტი)
  6. ბოკალი გავალამაზოთ ფორთოხლის ან მანდარინის ნაჭერით,შეგვიძლია ციტრუსი ბოკალშიც დავამატოთ.რადგან კოქტეილის ყველა შემადგენელი ნაწილი სხვადასხვა სიმკვრივისაა,უმჯობესია ნაზად მოვურიოთ და დაუყოვნებლივ მივართვათ სტუმრებს.

შეიძლება მოგეწონოთ

კომენტარის დამატება

გამოწერა

გამოიწერეთ ელ.ფოსტის განახლებები ახალ რეცეპტებზე...