ტკბილი ჯინი მარტინი, ჰანკის პანკი არის ლაღი კოქტეილი, რომელიც ნამდვილად მოხიბლავს თქვენი გემოვნებს რეცეპტორებს. ამ რეცეპტის ვარსკვლავია Fernet-Branca, ის მკაფიო მცენარეული იტალიური დიგესტივოა. ის მშვენიერ მწარე აქცენტს ანიჭებს ჯინისა და ტკბილი ვერმუტის კომბინაციას, გიტოვებს სადილზე ღირებულ სასმელს, სხვათაგან განსხვავებით.
ჰანკის პანკი შეიქმნა ადა "კოლის" კოულმანის მიერ ამერიკულ ბარში ლონდონის სასტუმრო „სავოი“-ში ბარში, სადღაც 1903-1923 წლებში. კოლის ერთ-ერთი რეგულარი სტუმარი იყო სერ ჩარლზ ჰენრი ჰავტრის (1858 - 1923), მსახიობი და მწერალი, რომელიც, კოლის თქმით, "იყო კოქტეილების ერთ-ერთი საუკეთესო შემფასებელი რემელსაც მე ვიცნობდი." მან დაამუშავა ეს სასმელი მისთვის და მისი დალევის შემდეგ, მან თქვა: "ჯოვერით! ეს არის ნამდვილი ჰანკი-პანკი!" კოლი პენსიაზე გავიდა 1925 წელს, მაგრამ მისი მემკვიდრეობა ცოცხლობდა ამ სასმელის წყალობით, ნაწილობრივ მადლობა მას 1930 წელს გამოქვეყნებულ ჰარი კრედოკის ცნობილ წიგნში "The Savoy Cocktail Book".
ტკბილი ჯინი მარტინი, ჰანკის პანკი არის ლაღი კოქტეილი, რომელიც ნამდვილად მოხიბლავს თქვენი გემოვნებს რეცეპტორებს. ამ რეცეპტის ვარსკვლავია Fernet-Branca, ის მკაფიო მცენარეული იტალიური დიგესტივოა. ის მშვენიერ მწარე აქცენტს ანიჭებს ჯინისა და ტკბილი ვერმუტის კომბინაციას, გიტოვებს სადილზე ღირებულ სასმელს, სხვათაგან განსხვავებით.
ჰანკის პანკი შეიქმნა ადა "კოლის" კოულმანის მიერ ამერიკულ ბარში ლონდონის სასტუმრო „სავოი“-ში ბარში, სადღაც 1903-1923 წლებში. კოლის ერთ-ერთი რეგულარი სტუმარი იყო სერ ჩარლზ ჰენრი ჰავტრის (1858 - 1923), მსახიობი და მწერალი, რომელიც, კოლის თქმით, "იყო კოქტეილების ერთ-ერთი საუკეთესო შემფასებელი რემელსაც მე ვიცნობდი." მან დაამუშავა ეს სასმელი მისთვის და მისი დალევის შემდეგ, მან თქვა: "ჯოვერით! ეს არის ნამდვილი ჰანკი-პანკი!" კოლი პენსიაზე გავიდა 1925 წელს, მაგრამ მისი მემკვიდრეობა ცოცხლობდა ამ სასმელის წყალობით, ნაწილობრივ მადლობა მას 1930 წელს გამოქვეყნებულ ჰარი კრედოკის ცნობილ წიგნში "The Savoy Cocktail Book".
გამოიწერეთ ელ.ფოსტის განახლებები ახალ რეცეპტებზე...