- ულუფა: 6 კაცი
- წინამომზადების დრო: 45
- მომზადების დრო: 15
- კალორიები: -
- სირთულე:
ადვილი
ბეჭდვა
კვახისა და კაპუსტოს ტორტი
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
- გააცხელეთ ღუმელი 220°C- მდე. ზეთი 9-ინ. გაზაფხულის ფორმა. დააწყვეთ ნახევარი კვახის ფილები ტაფაზე წრიულად. ზემოდან მოცემული ხახვის ნახევარი, გამყოფი რგოლებით. დაამატეთ ნახევარი კაპუსტო, მოასხით ნახევარი ზეთი და მოაყარეთ 1/4 ჩ/კ მარილი. შემდეგ ზემოდან დააწყეთ კარტოფილი და პროვოლონის ყველი.
- ზემოდან დარჩენილი კაპუსტო, მოასხით დარჩენილი ზეთი და მოაყარეთ 1/4 ჩ/კ თითო მარილი და წიწაკა. ზემოდან კიდე დარჩენილი ხახვი, პომიდორი და პროვოლონი. მოაწყეთ დარჩენილი კვახი და მოაყარეთ პარმეზანი.
- შეფუთეთ ფოლგით, მოათავსეთ საცხობ ფირფიტაზე და გამოაცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში. შემდგომ მოაძვრეთ ფოლგა და გამოაცხვეთ, სანამ ბოსტნეული არ გახდება თხელი და ზემოდან შეყავისფერდება, დაახლოებით კდეივ 8-10 წუთი.
კვახისა და კაპუსტოს ტორტი
- ულუფა: 6 კაცი
- წინამომზადების დრო: 45
- მომზადების დრო: 15
- კალორიები: -
- სირთულე:
ადვილი
კვახისა და კაპუსტოს ტორტი
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
- გააცხელეთ ღუმელი 220°C- მდე. ზეთი 9-ინ. გაზაფხულის ფორმა. დააწყვეთ ნახევარი კვახის ფილები ტაფაზე წრიულად. ზემოდან მოცემული ხახვის ნახევარი, გამყოფი რგოლებით. დაამატეთ ნახევარი კაპუსტო, მოასხით ნახევარი ზეთი და მოაყარეთ 1/4 ჩ/კ მარილი. შემდეგ ზემოდან დააწყეთ კარტოფილი და პროვოლონის ყველი.
- ზემოდან დარჩენილი კაპუსტო, მოასხით დარჩენილი ზეთი და მოაყარეთ 1/4 ჩ/კ თითო მარილი და წიწაკა. ზემოდან კიდე დარჩენილი ხახვი, პომიდორი და პროვოლონი. მოაწყეთ დარჩენილი კვახი და მოაყარეთ პარმეზანი.
- შეფუთეთ ფოლგით, მოათავსეთ საცხობ ფირფიტაზე და გამოაცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში. შემდგომ მოაძვრეთ ფოლგა და გამოაცხვეთ, სანამ ბოსტნეული არ გახდება თხელი და ზემოდან შეყავისფერდება, დაახლოებით კდეივ 8-10 წუთი.
შეიძლება მოგეწონოთ
კომენტარის დამატება