ყველიანი კრეპები, შერეული მწვანე სალათით - მსუყე ვეგეტარიანული კერძი

ვეგეტერიანული 914 ბოლო განახლება: Jan 28, 2020 Created: Jan 23, 2020
ყველიანი კრეპები, შერეული მწვანე სალათით - მსუყე ვეგეტარიანული კერძი
  • ულუფა: 6 კაცი
  • წინამომზადების დრო: 45
  • მომზადების დრო: 15
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი
ბეჭდვა

ყველიანი კრეპები, შერეული მწვანე სალათით - მსუყე ვეგეტარიანული კერძი

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. ბლენდერში აურიეთ კვერცხი, ფქვილი, 1 1/2 ჭიქა რძე, 2 სუფრის კოვზი მარგარინი და 1/2 ჩაის კოვზი მარილი. დავაფაროთ თავსახური და აურიეთ სანამ ერთიან მასას არ მიიღებთ. გადაიტანეთ მიღებული მასა საშუალო თასში; დაახურეთ და შედგით მაცივარში მინიმუმ 1 საათის განმავლობაში ან მთელი ღამით, რათა სითხემ ფქვილი შეიწოვოს.
  2. 25 სანტიმეტრიანი ტაფაზე მოათავსეთ მდნარი მარგარინი და გააცხელეთ საშუალო 1 წუთის განმავლობაში. ამავდროულად კაარგად აურიეთ მანამდე მიღებულ მასას. დაასხით 1/4 ჭიქა ტაფაზე; გადახერეთ გადმოხარეთ ტაფა რათა ძირი შეივსოს. შეწვით მანამ სანამ ზემოდან შეშრება და ქვედა მხრიდან მსუბუქად მოიბრაწება, დაახლოებით 2 წუთი.
  3. შტაპელით კუთხეები მოადუნეთ, გადატრიალედ დაახლოებით 30 წამიდან 1 წუთამდე სანამ მეორე მხარე არ შეიბრაწება. დადევით ბლლინები ქაღალდზე. გაიმეორეთ იგივე ქმედებები დარჩენილი მასის გამოსაცხობად, სანამ აცხობთ თითოეულ კრეპის შეწვის დროს წაუსევით ტაფას მარგარინი. შემწვარ კრეპებს შორის დაუდეთ ქაღალდის ფენა. თქვენ უნდა გქონდეთ მინიმუმ 12 კრეპი.
  4. ამავდროულად, გააცხელეთ ღუმელი 400 გრადუს ტემპერატურამდე. 30 სანტიმეტრიანი არაღრმა ტაფაზე მოათავსეთ დარჩენილი სუფრის კოვზი მარგარინი საშუალოზე გახურეთ. დაამატეთ ხახვი და მოხარშეთ 6-დან 8 წუთის განმავლობაში და დაიწყებთ შეწვა. თასში, აურიეთ ერთად სიმინდის კრახმალი და დარჩენილი 1 1/2 ჭიქა რძე. ხახვში დაამატეთ რძის ნარევი, ბროკოლი, 1/4 ჩაის კოვზი მარილი, და 1/4 ჩაის კოვზი უხეში დაფქული შავი პილპილი. ადუღეთ 1 წუთი. ტაფა აიღეთ ცეცხლიდან; აურიეთ 1 1/2 ჭიქა ჩადარი.
  5. 5 სამუშაო ზედაპირზე მოათავსეთ კრეპები; გაანაწილეთ 1/4 ჭიქა ბროკოლის ნარევი თითოეული კრეპის ნახევარზე. ბროკოლის მხრიდან დაიწყეთ კრეპის დახვევა ისე რომ ნაწიბური მოხვდეს ქვემოთ. გამოსაცხობად ჩადევით მინის ან კერამიკულ ფორმაში და მოაყარეთ დარჩენილი 1/2 ჭიქა ჩადარი.
  6. გამოაცხვეთ 15 წუთის განმავლობაში ან სანამ ყველი არ გადნება და კრეპები არ შეცხელდება. მოაყარეთ ოხრახუში.

ყველიანი კრეპები, შერეული მწვანე სალათით - მსუყე ვეგეტარიანული კერძი



  • ულუფა: 6 კაცი
  • წინამომზადების დრო: 45
  • მომზადების დრო: 15
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი

ყველიანი კრეპები, შერეული მწვანე სალათით - მსუყე ვეგეტარიანული კერძი

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. ბლენდერში აურიეთ კვერცხი, ფქვილი, 1 1/2 ჭიქა რძე, 2 სუფრის კოვზი მარგარინი და 1/2 ჩაის კოვზი მარილი. დავაფაროთ თავსახური და აურიეთ სანამ ერთიან მასას არ მიიღებთ. გადაიტანეთ მიღებული მასა საშუალო თასში; დაახურეთ და შედგით მაცივარში მინიმუმ 1 საათის განმავლობაში ან მთელი ღამით, რათა სითხემ ფქვილი შეიწოვოს.
  2. 25 სანტიმეტრიანი ტაფაზე მოათავსეთ მდნარი მარგარინი და გააცხელეთ საშუალო 1 წუთის განმავლობაში. ამავდროულად კაარგად აურიეთ მანამდე მიღებულ მასას. დაასხით 1/4 ჭიქა ტაფაზე; გადახერეთ გადმოხარეთ ტაფა რათა ძირი შეივსოს. შეწვით მანამ სანამ ზემოდან შეშრება და ქვედა მხრიდან მსუბუქად მოიბრაწება, დაახლოებით 2 წუთი.
  3. შტაპელით კუთხეები მოადუნეთ, გადატრიალედ დაახლოებით 30 წამიდან 1 წუთამდე სანამ მეორე მხარე არ შეიბრაწება. დადევით ბლლინები ქაღალდზე. გაიმეორეთ იგივე ქმედებები დარჩენილი მასის გამოსაცხობად, სანამ აცხობთ თითოეულ კრეპის შეწვის დროს წაუსევით ტაფას მარგარინი. შემწვარ კრეპებს შორის დაუდეთ ქაღალდის ფენა. თქვენ უნდა გქონდეთ მინიმუმ 12 კრეპი.
  4. ამავდროულად, გააცხელეთ ღუმელი 400 გრადუს ტემპერატურამდე. 30 სანტიმეტრიანი არაღრმა ტაფაზე მოათავსეთ დარჩენილი სუფრის კოვზი მარგარინი საშუალოზე გახურეთ. დაამატეთ ხახვი და მოხარშეთ 6-დან 8 წუთის განმავლობაში და დაიწყებთ შეწვა. თასში, აურიეთ ერთად სიმინდის კრახმალი და დარჩენილი 1 1/2 ჭიქა რძე. ხახვში დაამატეთ რძის ნარევი, ბროკოლი, 1/4 ჩაის კოვზი მარილი, და 1/4 ჩაის კოვზი უხეში დაფქული შავი პილპილი. ადუღეთ 1 წუთი. ტაფა აიღეთ ცეცხლიდან; აურიეთ 1 1/2 ჭიქა ჩადარი.
  5. 5 სამუშაო ზედაპირზე მოათავსეთ კრეპები; გაანაწილეთ 1/4 ჭიქა ბროკოლის ნარევი თითოეული კრეპის ნახევარზე. ბროკოლის მხრიდან დაიწყეთ კრეპის დახვევა ისე რომ ნაწიბური მოხვდეს ქვემოთ. გამოსაცხობად ჩადევით მინის ან კერამიკულ ფორმაში და მოაყარეთ დარჩენილი 1/2 ჭიქა ჩადარი.
  6. გამოაცხვეთ 15 წუთის განმავლობაში ან სანამ ყველი არ გადნება და კრეპები არ შეცხელდება. მოაყარეთ ოხრახუში.

შეიძლება მოგეწონოთ

კომენტარის დამატება

გამოწერა

გამოიწერეთ ელ.ფოსტის განახლებები ახალ რეცეპტებზე...