სუპერ მარტივი მარინარა სოუსი

სოუსები 1626 ბოლო განახლება: Jan 29, 2020 Created: Jan 29, 2020
სუპერ მარტივი მარინარა სოუსი
  • ულუფა: 4 კაცი
  • წინამომზადების დრო: 5
  • მომზადების დრო: 45
  • კალორიები: -
  • სირთულე: საშუალო
ბეჭდვა

სუპერ მარტივი მარინარა სოუსი

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. საშუალო, სქელ ფსკერიან ქვაბში შეურიეთ პომიდორი (წვენებით), გახეხილი ხახვი, ნივრის კბილი, ზეითუნის ზეთი, ორეგანო და წითელი წიწაკის ფანტელები (თუ იყენებთ).
  2. სოუსი მოადუღეთ საშუალო ტემპერატურაზე, შემდეგ შეამცირეთ ცეცხლი რომ სოუსი დარჩეს ნელ სტაბილურ დუღილზე 45 წუთის განმავლობაში, ან სანამ ზეთის წვეთები არ გამოვა პომიდვრიდან. დროდადრო აურიეთ და გამოიყენეთ მტკიცე ხის კოვზი პომიდვრის ქოთნის გვერდებზე გასაჭყეტად. დაახლოებით 15 წუთის გასვლის შემდეგ.
  3. ცეცხლიდან მოხსენით ქვაბი და ამოიღეთ ხახვი. გაჭყიტეთ ნივრის კბილი ქოთნის გვერდზე ჩანგლით, შემდეგ გახეხილი ნიორი აურიეთ სოუსში. იგივე გააკეთეთ ნებისმიერი ხახვის მცირე ნაჭრებზე, რომელიც შეიძლება იპოვოთ. გამოიყენეთ ხის კოვზი პომიდვრის გასაჭყეტად თქვენი სურვილისამებრ.
  4. დაამატეთ მარილი, გემოვნებით (პომიდორი უკვე საკმაოდ მარილიანია, ასე რომ თქვენ შეიძლება დაგჭირდეთ ნაყენი). მიირთვით თბილი. ეს სოუსი კარგად ინახება შეფუთული მაცივარში 4 დღის განმავლობაში. შეგიძლიათ გაყინოთ 6 თვემდე.

სუპერ მარტივი მარინარა სოუსი



  • ულუფა: 4 კაცი
  • წინამომზადების დრო: 5
  • მომზადების დრო: 45
  • კალორიები: -
  • სირთულე: საშუალო

სუპერ მარტივი მარინარა სოუსი

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. საშუალო, სქელ ფსკერიან ქვაბში შეურიეთ პომიდორი (წვენებით), გახეხილი ხახვი, ნივრის კბილი, ზეითუნის ზეთი, ორეგანო და წითელი წიწაკის ფანტელები (თუ იყენებთ).
  2. სოუსი მოადუღეთ საშუალო ტემპერატურაზე, შემდეგ შეამცირეთ ცეცხლი რომ სოუსი დარჩეს ნელ სტაბილურ დუღილზე 45 წუთის განმავლობაში, ან სანამ ზეთის წვეთები არ გამოვა პომიდვრიდან. დროდადრო აურიეთ და გამოიყენეთ მტკიცე ხის კოვზი პომიდვრის ქოთნის გვერდებზე გასაჭყეტად. დაახლოებით 15 წუთის გასვლის შემდეგ.
  3. ცეცხლიდან მოხსენით ქვაბი და ამოიღეთ ხახვი. გაჭყიტეთ ნივრის კბილი ქოთნის გვერდზე ჩანგლით, შემდეგ გახეხილი ნიორი აურიეთ სოუსში. იგივე გააკეთეთ ნებისმიერი ხახვის მცირე ნაჭრებზე, რომელიც შეიძლება იპოვოთ. გამოიყენეთ ხის კოვზი პომიდვრის გასაჭყეტად თქვენი სურვილისამებრ.
  4. დაამატეთ მარილი, გემოვნებით (პომიდორი უკვე საკმაოდ მარილიანია, ასე რომ თქვენ შეიძლება დაგჭირდეთ ნაყენი). მიირთვით თბილი. ეს სოუსი კარგად ინახება შეფუთული მაცივარში 4 დღის განმავლობაში. შეგიძლიათ გაყინოთ 6 თვემდე.

შეიძლება მოგეწონოთ

კომენტარის დამატება

გამოწერა

გამოიწერეთ ელ.ფოსტის განახლებები ახალ რეცეპტებზე...