მოხრუკული ქათმის ბარკლები

ქათამი 259 ბოლო განახლება: Jan 25, 2020 Created: Jan 25, 2020
მოხრუკული ქათმის ბარკლები
  • ულუფა: 8 კაცი
  • წინამომზადების დრო: 15
  • მომზადების დრო: 3.40
  • კალორიები: -
  • სირთულე: საშუალო
ბეჭდვა

მოხრუკული ქათმის ბარკლები

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. აჭყლიტეთ ნიორი,შეურიეთ ჩილის წიწაკის სოუსი, ნეკერჩხლის სიროფი, სოიოს სოუსი, მაიონეზი და ბრინჯის ძმარი ჩავყაროთ ნიორიში, სანამ მარინადი კარგად არ აირევა.
  2. გადაიტანეთ ქათმის ბარძაყები დიდ ბრტყელ კონტეინერში და დაასხით ქათამს მარინადი; აურიეთ სანამ ქათამი დაიფარება. დააფარეთ კერს პლასტმასის საფარი და შედგით მაცივარში დაახლოებით 3 საათის განმავლობაში; შესაძლებელია, დააყოვნეთ დაახლოებით 30 წუთი ოთახის ტემპერატურაზე. მოხსენით შეფუთვა და მოაყარეთ მარილი.
  3. გააცხელეთი ნახშირის გრილი მაღალ ცეცხლზე.
  4. ქათმის ბარძაყები მოათავსეთ ცხელ გრილზე, გლუვი მხარეებით ქვემოთ დავინახავთ ბარკლებზე გრილის ნიშანს, დაახლოებით 3 წუთი. გადაბრუნეთ ქათამი და დაელოდეთ, სანამ მეორე მხარეზე გრილის ნიშნები არ გამოჩნდება, დაახლოებით 5 წუთი. გააგრძელეთ შეწვა, დროდადრო გადაატრიალეთ ყოველ 2 წუთში, სანამ ხორცი შიგნით დაკარგავს ვარდისფერს და ბარძაყები გახდება ოქროსფერ-მოყავისფერო, 10-დან 12 წუთის განმავლობაში.
  5. გადაიტანეთ ქათამი თეფშზე, გააცივეთ 5 წუთი და გაიტანეთ სუფრაზე ლაიმის სოლებზე.

მოხრუკული ქათმის ბარკლები



  • ულუფა: 8 კაცი
  • წინამომზადების დრო: 15
  • მომზადების დრო: 3.40
  • კალორიები: -
  • სირთულე: საშუალო

მოხრუკული ქათმის ბარკლები

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. აჭყლიტეთ ნიორი,შეურიეთ ჩილის წიწაკის სოუსი, ნეკერჩხლის სიროფი, სოიოს სოუსი, მაიონეზი და ბრინჯის ძმარი ჩავყაროთ ნიორიში, სანამ მარინადი კარგად არ აირევა.
  2. გადაიტანეთ ქათმის ბარძაყები დიდ ბრტყელ კონტეინერში და დაასხით ქათამს მარინადი; აურიეთ სანამ ქათამი დაიფარება. დააფარეთ კერს პლასტმასის საფარი და შედგით მაცივარში დაახლოებით 3 საათის განმავლობაში; შესაძლებელია, დააყოვნეთ დაახლოებით 30 წუთი ოთახის ტემპერატურაზე. მოხსენით შეფუთვა და მოაყარეთ მარილი.
  3. გააცხელეთი ნახშირის გრილი მაღალ ცეცხლზე.
  4. ქათმის ბარძაყები მოათავსეთ ცხელ გრილზე, გლუვი მხარეებით ქვემოთ დავინახავთ ბარკლებზე გრილის ნიშანს, დაახლოებით 3 წუთი. გადაბრუნეთ ქათამი და დაელოდეთ, სანამ მეორე მხარეზე გრილის ნიშნები არ გამოჩნდება, დაახლოებით 5 წუთი. გააგრძელეთ შეწვა, დროდადრო გადაატრიალეთ ყოველ 2 წუთში, სანამ ხორცი შიგნით დაკარგავს ვარდისფერს და ბარძაყები გახდება ოქროსფერ-მოყავისფერო, 10-დან 12 წუთის განმავლობაში.
  5. გადაიტანეთ ქათამი თეფშზე, გააცივეთ 5 წუთი და გაიტანეთ სუფრაზე ლაიმის სოლებზე.

შეიძლება მოგეწონოთ

კომენტარის დამატება

გამოწერა

გამოიწერეთ ელ.ფოსტის განახლებები ახალ რეცეპტებზე...