- ულუფა: 8 კაცი
- წინამომზადების დრო: 15
- მომზადების დრო: 3.40
- კალორიები: -
- სირთულე:
საშუალო
ბეჭდვა
მოხრუკული ქათმის ბარკლები
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
- აჭყლიტეთ ნიორი,შეურიეთ ჩილის წიწაკის სოუსი, ნეკერჩხლის სიროფი, სოიოს სოუსი, მაიონეზი და ბრინჯის ძმარი ჩავყაროთ ნიორიში, სანამ მარინადი კარგად არ აირევა.
- გადაიტანეთ ქათმის ბარძაყები დიდ ბრტყელ კონტეინერში და დაასხით ქათამს მარინადი; აურიეთ სანამ ქათამი დაიფარება. დააფარეთ კერს პლასტმასის საფარი და შედგით მაცივარში დაახლოებით 3 საათის განმავლობაში; შესაძლებელია, დააყოვნეთ დაახლოებით 30 წუთი ოთახის ტემპერატურაზე. მოხსენით შეფუთვა და მოაყარეთ მარილი.
- გააცხელეთი ნახშირის გრილი მაღალ ცეცხლზე.
- ქათმის ბარძაყები მოათავსეთ ცხელ გრილზე, გლუვი მხარეებით ქვემოთ დავინახავთ ბარკლებზე გრილის ნიშანს, დაახლოებით 3 წუთი. გადაბრუნეთ ქათამი და დაელოდეთ, სანამ მეორე მხარეზე გრილის ნიშნები არ გამოჩნდება, დაახლოებით 5 წუთი. გააგრძელეთ შეწვა, დროდადრო გადაატრიალეთ ყოველ 2 წუთში, სანამ ხორცი შიგნით დაკარგავს ვარდისფერს და ბარძაყები გახდება ოქროსფერ-მოყავისფერო, 10-დან 12 წუთის განმავლობაში.
- გადაიტანეთ ქათამი თეფშზე, გააცივეთ 5 წუთი და გაიტანეთ სუფრაზე ლაიმის სოლებზე.
მოხრუკული ქათმის ბარკლები
- ულუფა: 8 კაცი
- წინამომზადების დრო: 15
- მომზადების დრო: 3.40
- კალორიები: -
- სირთულე:
საშუალო
მოხრუკული ქათმის ბარკლები
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
- აჭყლიტეთ ნიორი,შეურიეთ ჩილის წიწაკის სოუსი, ნეკერჩხლის სიროფი, სოიოს სოუსი, მაიონეზი და ბრინჯის ძმარი ჩავყაროთ ნიორიში, სანამ მარინადი კარგად არ აირევა.
- გადაიტანეთ ქათმის ბარძაყები დიდ ბრტყელ კონტეინერში და დაასხით ქათამს მარინადი; აურიეთ სანამ ქათამი დაიფარება. დააფარეთ კერს პლასტმასის საფარი და შედგით მაცივარში დაახლოებით 3 საათის განმავლობაში; შესაძლებელია, დააყოვნეთ დაახლოებით 30 წუთი ოთახის ტემპერატურაზე. მოხსენით შეფუთვა და მოაყარეთ მარილი.
- გააცხელეთი ნახშირის გრილი მაღალ ცეცხლზე.
- ქათმის ბარძაყები მოათავსეთ ცხელ გრილზე, გლუვი მხარეებით ქვემოთ დავინახავთ ბარკლებზე გრილის ნიშანს, დაახლოებით 3 წუთი. გადაბრუნეთ ქათამი და დაელოდეთ, სანამ მეორე მხარეზე გრილის ნიშნები არ გამოჩნდება, დაახლოებით 5 წუთი. გააგრძელეთ შეწვა, დროდადრო გადაატრიალეთ ყოველ 2 წუთში, სანამ ხორცი შიგნით დაკარგავს ვარდისფერს და ბარძაყები გახდება ოქროსფერ-მოყავისფერო, 10-დან 12 წუთის განმავლობაში.
- გადაიტანეთ ქათამი თეფშზე, გააცივეთ 5 წუთი და გაიტანეთ სუფრაზე ლაიმის სოლებზე.
შეიძლება მოგეწონოთ
კომენტარის დამატება