გაავსეთ ბლენდერი ცხელი წყლით; გადადეთ. მცირე ზომის ქვაბში გაადნეთ კარაქი საშუალო ცეცხლზე ქაფის წარმოქმნამდე. გადადგით ქვაბი ცეცლიდან. გადაასხით წყალი ბლენდერიდან და კარგად გააშრეთ. ბლენდერში მოათავსეთ კვერცხის გულები და 2 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი; დააფარეთ და აურიეთ ბლენდერის ჩქარ რეჟიმზე. ჩართულ რეჟიმში ბლენდერს მოხსენით სახურავი და ნელ – ნელა დაასხით ცხელი კარაქი ბლენდერში, წვეთების თხელი ნაკადით. შეურიეთ, სანამ კრემისებური სოუსი ფორმირდება. მარილი და პილპილი გემოვნებით, და მეტი ლიმონის წვენით. სუფრასთან გაიტანეთ დაუყონებლივ.
ჰოლანდიური ბლენდერი
ულუფა: -
წინამომზადების დრო: -
მომზადების დრო: -
კალორიები: -
სირთულე:
ადვილი
ჰოლანდიური ბლენდერი
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
გაავსეთ ბლენდერი ცხელი წყლით; გადადეთ. მცირე ზომის ქვაბში გაადნეთ კარაქი საშუალო ცეცხლზე ქაფის წარმოქმნამდე. გადადგით ქვაბი ცეცლიდან. გადაასხით წყალი ბლენდერიდან და კარგად გააშრეთ. ბლენდერში მოათავსეთ კვერცხის გულები და 2 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი; დააფარეთ და აურიეთ ბლენდერის ჩქარ რეჟიმზე. ჩართულ რეჟიმში ბლენდერს მოხსენით სახურავი და ნელ – ნელა დაასხით ცხელი კარაქი ბლენდერში, წვეთების თხელი ნაკადით. შეურიეთ, სანამ კრემისებური სოუსი ფორმირდება. მარილი და პილპილი გემოვნებით, და მეტი ლიმონის წვენით. სუფრასთან გაიტანეთ დაუყონებლივ.