- ულუფა: 3 კაცი
- წინამომზადების დრო: 15
- მომზადების დრო: 55
- კალორიები: -
- სირთულე:
ადვილი
ბეჭდვა
კარამელიზირებული კვახის ფილები
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
- გააცხელეთ ღუმელი 210 C გრადუსამდე.
- მოაჭერით ბოლოები კვახს. გააცალეთ კანი, გაჭერით შუაძე სიგრძით, მოაცალეთ თესლები. დაჭერით კაკალი 2-დან 4-სანტიმეთრიან კუბებად და მოათავსეთ საცხობ ფირფიტაზე. დაამატეთ მდნარი კარაქი, ყავისფერი შაქარი, მარილი და პილპილი. სუფთა ხელებით, აურიეთ ყველა ინგრედიენტი ერთად და განათავსეთ ერთ ფენად საცხობი ფირფიტაზე. გამოაცხეთ 45-დან 55 წუთის განმავლობაში, სანამ კვახი არ გახდება მსუბუქი და გლაზური დაიწყებს კარამელიზაციას. შეწვის დროს, რამდენჯერმე გადაატრიალეთ კვადრატი შტაპელით, რომ თანაბრად შეიწვას. დაამატეთ სუნელები და მიირთვით ცხელი.
კარამელიზირებული კვახის ფილები
- ულუფა: 3 კაცი
- წინამომზადების დრო: 15
- მომზადების დრო: 55
- კალორიები: -
- სირთულე:
ადვილი
კარამელიზირებული კვახის ფილები
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
- გააცხელეთ ღუმელი 210 C გრადუსამდე.
- მოაჭერით ბოლოები კვახს. გააცალეთ კანი, გაჭერით შუაძე სიგრძით, მოაცალეთ თესლები. დაჭერით კაკალი 2-დან 4-სანტიმეთრიან კუბებად და მოათავსეთ საცხობ ფირფიტაზე. დაამატეთ მდნარი კარაქი, ყავისფერი შაქარი, მარილი და პილპილი. სუფთა ხელებით, აურიეთ ყველა ინგრედიენტი ერთად და განათავსეთ ერთ ფენად საცხობი ფირფიტაზე. გამოაცხეთ 45-დან 55 წუთის განმავლობაში, სანამ კვახი არ გახდება მსუბუქი და გლაზური დაიწყებს კარამელიზაციას. შეწვის დროს, რამდენჯერმე გადაატრიალეთ კვადრატი შტაპელით, რომ თანაბრად შეიწვას. დაამატეთ სუნელები და მიირთვით ცხელი.
შეიძლება მოგეწონოთ
კომენტარის დამატება