- ულუფა: 4 კაცი
- წინამომზადების დრო: -
- მომზადების დრო: 20
- კალორიები: -
- სირთულე:
ადვილი
ბეჭდვა
ქათმის გულმკერდები ჯონჯოლის კრემ სოუსში
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
- შეკაზმეთ ქათმის გულმკერდები ლიმონის წიწაკით, მარილი, კამა სარეველა და ნივრის ფხვნილი.
- დადნეთ კარაქი დიდ ტაფაზე დაბალ ცეცხლზე. მოათავსეთ გულმკერდები და გაზარდეთ საშუალო ცეცხლზე. გადააბრუნეთ ქათამი ხშირად, ყავისფერამდე დაახლოებით 5 წუთი. შეამცირეთ ცეცხლი საშუალოზე და მოხარშეთ 5-დან 7 წუთის განმავლობაში, სანამ გულმკერდი არ შეიწვება. გადაიტანეთ ქათამი მაგიდაზე, დააფარეთ ფოლგა.
- დააბრუნეთ ტაფა ღუმელში და გაზარდეთ ცეცხლი მაქსიმუმზე. ათქვიფეთ ნაღები კრემი, სანამ არ მიაღწევს სოუსის კონსტისტენციას, დაახლოებით 3 წუთი. აიღეთ ცეცხლიდან. აურიეთ ჯონჯოლი. დაასხით სოუსი ქათამზე და მიირთვით.
ქათმის გულმკერდები ჯონჯოლის კრემ სოუსში
- ულუფა: 4 კაცი
- წინამომზადების დრო: -
- მომზადების დრო: 20
- კალორიები: -
- სირთულე:
ადვილი
ქათმის გულმკერდები ჯონჯოლის კრემ სოუსში
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
- შეკაზმეთ ქათმის გულმკერდები ლიმონის წიწაკით, მარილი, კამა სარეველა და ნივრის ფხვნილი.
- დადნეთ კარაქი დიდ ტაფაზე დაბალ ცეცხლზე. მოათავსეთ გულმკერდები და გაზარდეთ საშუალო ცეცხლზე. გადააბრუნეთ ქათამი ხშირად, ყავისფერამდე დაახლოებით 5 წუთი. შეამცირეთ ცეცხლი საშუალოზე და მოხარშეთ 5-დან 7 წუთის განმავლობაში, სანამ გულმკერდი არ შეიწვება. გადაიტანეთ ქათამი მაგიდაზე, დააფარეთ ფოლგა.
- დააბრუნეთ ტაფა ღუმელში და გაზარდეთ ცეცხლი მაქსიმუმზე. ათქვიფეთ ნაღები კრემი, სანამ არ მიაღწევს სოუსის კონსტისტენციას, დაახლოებით 3 წუთი. აიღეთ ცეცხლიდან. აურიეთ ჯონჯოლი. დაასხით სოუსი ქათამზე და მიირთვით.
შეიძლება მოგეწონოთ
კომენტარის დამატება