ქათმის გულმკერდები ჯონჯოლის კრემ სოუსში

ქათამი 85 ბოლო განახლება: Jan 28, 2020 Created: Jan 23, 2020
ქათმის გულმკერდები ჯონჯოლის კრემ სოუსში
  • ულუფა: 4 კაცი
  • წინამომზადების დრო: -
  • მომზადების დრო: 20
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი
ბეჭდვა

ქათმის გულმკერდები ჯონჯოლის კრემ სოუსში

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. შეკაზმეთ ქათმის გულმკერდები ლიმონის წიწაკით, მარილი, კამა სარეველა და ნივრის ფხვნილი.
  2. დადნეთ კარაქი დიდ ტაფაზე დაბალ ცეცხლზე. მოათავსეთ გულმკერდები და გაზარდეთ საშუალო ცეცხლზე. გადააბრუნეთ ქათამი ხშირად, ყავისფერამდე დაახლოებით 5 წუთი. შეამცირეთ ცეცხლი საშუალოზე და მოხარშეთ 5-დან 7 წუთის განმავლობაში, სანამ გულმკერდი არ შეიწვება. გადაიტანეთ ქათამი მაგიდაზე, დააფარეთ ფოლგა.
  3. დააბრუნეთ ტაფა ღუმელში და გაზარდეთ ცეცხლი მაქსიმუმზე. ათქვიფეთ ნაღები კრემი, სანამ არ მიაღწევს სოუსის კონსტისტენციას, დაახლოებით 3 წუთი. აიღეთ ცეცხლიდან. აურიეთ ჯონჯოლი. დაასხით სოუსი ქათამზე და მიირთვით.

ქათმის გულმკერდები ჯონჯოლის კრემ სოუსში



  • ულუფა: 4 კაცი
  • წინამომზადების დრო: -
  • მომზადების დრო: 20
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი

ქათმის გულმკერდები ჯონჯოლის კრემ სოუსში

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. შეკაზმეთ ქათმის გულმკერდები ლიმონის წიწაკით, მარილი, კამა სარეველა და ნივრის ფხვნილი.
  2. დადნეთ კარაქი დიდ ტაფაზე დაბალ ცეცხლზე. მოათავსეთ გულმკერდები და გაზარდეთ საშუალო ცეცხლზე. გადააბრუნეთ ქათამი ხშირად, ყავისფერამდე დაახლოებით 5 წუთი. შეამცირეთ ცეცხლი საშუალოზე და მოხარშეთ 5-დან 7 წუთის განმავლობაში, სანამ გულმკერდი არ შეიწვება. გადაიტანეთ ქათამი მაგიდაზე, დააფარეთ ფოლგა.
  3. დააბრუნეთ ტაფა ღუმელში და გაზარდეთ ცეცხლი მაქსიმუმზე. ათქვიფეთ ნაღები კრემი, სანამ არ მიაღწევს სოუსის კონსტისტენციას, დაახლოებით 3 წუთი. აიღეთ ცეცხლიდან. აურიეთ ჯონჯოლი. დაასხით სოუსი ქათამზე და მიირთვით.

შეიძლება მოგეწონოთ

კომენტარის დამატება

გამოწერა

გამოიწერეთ ელ.ფოსტის განახლებები ახალ რეცეპტებზე...