სალათი "მიმოზა"

სალათები 141 ბოლო განახლება: Jun 24, 2021 Created: Jun 24, 2021
სალათი
  • ულუფა: -
  • წინამომზადების დრო: -
  • მომზადების დრო: 60
  • კალორიები: -
  • სირთულე: საშუალო
ბეჭდვა

სალათი "მიმოზა" ძალიან ლამაზი კერძია. და რადგან სალათი საკმაოდ მარტივად არის მომზადებული, ის ხშირად ჩანს სადღესასწაულო სუფრაზე. თუ კვლავ ფიქრობთ, რა უნდა მოამზადოთ 2021 წლის ახალი წლისთვის, რეცეპტები ფოტოებით გამოგადგებათ.

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. ხახვი წვრილად დაჭერით.
  2. გახეხეთ ყველი, სტაფილო და კარტოფილი.
  3. გამოყავით ცილა გულიდან.
  4. გახეხეთ გული ჩანგლით, და გახეხეთ ცილა უხეშ სახეხზე.
  5. დაკონსერვებული თევზი გახეხეთ ჩანგლით.
  6. დაჭერით მწვანილი.
  7. ფორმის მიცემა: პირველი ფენა არის კარტოფილი და მაიონეზის ფენა. შემდეგი ფენებია ხახვი, ყველი, მაიონეზი, გახეხილი ცილა, თევზი, მაიონეზი. შემდეგ სტაფილო და მაიონეზი.
  8. მოაყარეთ მწვანილი და დაჭრილი გული.

სალათი "მიმოზა"



  • ულუფა: -
  • წინამომზადების დრო: -
  • მომზადების დრო: 60
  • კალორიები: -
  • სირთულე: საშუალო

სალათი "მიმოზა" ძალიან ლამაზი კერძია. და რადგან სალათი საკმაოდ მარტივად არის მომზადებული, ის ხშირად ჩანს სადღესასწაულო სუფრაზე. თუ კვლავ ფიქრობთ, რა უნდა მოამზადოთ 2021 წლის ახალი წლისთვის, რეცეპტები ფოტოებით გამოგადგებათ.

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. ხახვი წვრილად დაჭერით.
  2. გახეხეთ ყველი, სტაფილო და კარტოფილი.
  3. გამოყავით ცილა გულიდან.
  4. გახეხეთ გული ჩანგლით, და გახეხეთ ცილა უხეშ სახეხზე.
  5. დაკონსერვებული თევზი გახეხეთ ჩანგლით.
  6. დაჭერით მწვანილი.
  7. ფორმის მიცემა: პირველი ფენა არის კარტოფილი და მაიონეზის ფენა. შემდეგი ფენებია ხახვი, ყველი, მაიონეზი, გახეხილი ცილა, თევზი, მაიონეზი. შემდეგ სტაფილო და მაიონეზი.
  8. მოაყარეთ მწვანილი და დაჭრილი გული.

შეიძლება მოგეწონოთ

კომენტარის დამატება

გამოწერა

გამოიწერეთ ელ.ფოსტის განახლებები ახალ რეცეპტებზე...