- ულუფა: 4 კაცი
- წინამომზადების დრო: -
- მომზადების დრო: 20
- კალორიები: -
- სირთულე:
ადვილი
ბეჭდვა
ტაილანდური სალათი საქონლის ხორცით
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
- ტაფაზე მოხალეთ პაპრიკა და კაიენის წიწაკა და მოათავსეთ პატარა თასში. იმავე ტაფაში მოხარშეთ ბრინჯი, ხშირად ურიეთ დაახლოებით 5 წუთის განმავლობაში. გააგრილეთ ბრინჯი და გახეხეთ ფხვნილად ყავის საფქვავში.
- დრესინგისთვის შეურიეთ ლაიმის წვენი, თევზის სოუსი, წყალი, შაქარი და ნახევარი მოხალული პაპრიკა.
- ხორცი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და შევურიოთ დრესინგის ნახევარს.
- შალოტი დავჭრათ თხელ რგოლებად, ცხარე წიწაკა რგოლებად. დაჭერით პიტნის ფოთლები და გამოაცალკევეთ ტოტებიდან. ხორცის თასში დაამატეთ შალოტი, წიწაკა და მწვანილი, მოაყარეთ ბრინჯის ფხვნილის ნახევარი და აურიეთ (მეორე ნახევარი შეინახეთ შემდეგ ჯერზე).
- კიტრი დავჭრათ თხელ დაჭრილ ნაჭრებად და მოვათავსოთ თეფშზე. ზემოდან მოაყარეთ შემწვარი ხორცი.
ტაილანდური სალათი საქონლის ხორცით
- ულუფა: 4 კაცი
- წინამომზადების დრო: -
- მომზადების დრო: 20
- კალორიები: -
- სირთულე:
ადვილი
ტაილანდური სალათი საქონლის ხორცით
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
- ტაფაზე მოხალეთ პაპრიკა და კაიენის წიწაკა და მოათავსეთ პატარა თასში. იმავე ტაფაში მოხარშეთ ბრინჯი, ხშირად ურიეთ დაახლოებით 5 წუთის განმავლობაში. გააგრილეთ ბრინჯი და გახეხეთ ფხვნილად ყავის საფქვავში.
- დრესინგისთვის შეურიეთ ლაიმის წვენი, თევზის სოუსი, წყალი, შაქარი და ნახევარი მოხალული პაპრიკა.
- ხორცი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და შევურიოთ დრესინგის ნახევარს.
- შალოტი დავჭრათ თხელ რგოლებად, ცხარე წიწაკა რგოლებად. დაჭერით პიტნის ფოთლები და გამოაცალკევეთ ტოტებიდან. ხორცის თასში დაამატეთ შალოტი, წიწაკა და მწვანილი, მოაყარეთ ბრინჯის ფხვნილის ნახევარი და აურიეთ (მეორე ნახევარი შეინახეთ შემდეგ ჯერზე).
- კიტრი დავჭრათ თხელ დაჭრილ ნაჭრებად და მოვათავსოთ თეფშზე. ზემოდან მოაყარეთ შემწვარი ხორცი.
შეიძლება მოგეწონოთ
კომენტარის დამატება