ჰაეროვანი ხაჭოს კასეროლი გარგარის ჩირით და ვაშლით

დესერტები 0 ბოლო განახლება: Jan 16, 2024 Created: Jan 16, 2024
ჰაეროვანი ხაჭოს კასეროლი გარგარის ჩირით და ვაშლით
  • ულუფა: 6 კაცი
  • წინამომზადების დრო: 15
  • მომზადების დრო: 1 სთ
  • კალორიები: -
  • სირთულე: საშუალო
ბეჭდვა

ჰაეროვანი ხაჭოს კასეროლი გარგარის ჩირით და ვაშლით

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. ხაჭო მოათავსეთ თასში და ათქვიფეთ ჩაძირული ბლენდერით. დაუმატეთ კვერცხი და ნაღები, მოურიეთ, მაგრამ არ ათქვიფეთ. დაუმატეთ მშრალი პუდინგი, კარგად აურიეთ, შემდეგ დაუმატეთ შესქელებული რძე და ხაჭოს მასა კარგად აურიეთ.
  2. ცომს შეუთავსეთ ნაჭრებად დაჭრილი გამხმარი გარგარი. თუ რბილი, თხევადი ხაჭო გქონდა, ცომს დაუმატეთ 2-3 ს/კ. ლ. მატყუარა.
  3. თითოეული ვაშლი დავჭრათ 6-8 ნაწილად, ამოიღეთ თესლის ყუთი. 22 სმ დიამეტრის ფორმას მოათავსეთ საცხობი ქაღალდი. ხაჭოს მასა მოათავსეთ ფორმაში, ზემოდან გაასწორეთ და თქვენი გემოვნებით გააფორმეთ ვაშლის ნაჭრებით.
  4. ფუმფულა ხაჭოს ტაფა გარგარის ჩირით და ვაშლით მზადაა მიირთვათ
  5. გამოაცხვეთ ღუმელში 180 გრადუსზე, სანამ მზად არ იქნება, ღუმელის ძირზე მოათავსეთ თასი ან ტაფა წყლით. მზადყოფნის მაჩვენებელი ისაა, რომ მასა მთელ ზედაპირზე დაიყარა (შუა ჩიზქეიქივით არ უნდა აკანკალდეს.) აცადეთ ფორმაში გაგრილება და შეგიძლიათ მიირთვათ.

ჰაეროვანი ხაჭოს კასეროლი გარგარის ჩირით და ვაშლით



  • ულუფა: 6 კაცი
  • წინამომზადების დრო: 15
  • მომზადების დრო: 1 სთ
  • კალორიები: -
  • სირთულე: საშუალო

ჰაეროვანი ხაჭოს კასეროლი გარგარის ჩირით და ვაშლით

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. ხაჭო მოათავსეთ თასში და ათქვიფეთ ჩაძირული ბლენდერით. დაუმატეთ კვერცხი და ნაღები, მოურიეთ, მაგრამ არ ათქვიფეთ. დაუმატეთ მშრალი პუდინგი, კარგად აურიეთ, შემდეგ დაუმატეთ შესქელებული რძე და ხაჭოს მასა კარგად აურიეთ.
  2. ცომს შეუთავსეთ ნაჭრებად დაჭრილი გამხმარი გარგარი. თუ რბილი, თხევადი ხაჭო გქონდა, ცომს დაუმატეთ 2-3 ს/კ. ლ. მატყუარა.
  3. თითოეული ვაშლი დავჭრათ 6-8 ნაწილად, ამოიღეთ თესლის ყუთი. 22 სმ დიამეტრის ფორმას მოათავსეთ საცხობი ქაღალდი. ხაჭოს მასა მოათავსეთ ფორმაში, ზემოდან გაასწორეთ და თქვენი გემოვნებით გააფორმეთ ვაშლის ნაჭრებით.
  4. ფუმფულა ხაჭოს ტაფა გარგარის ჩირით და ვაშლით მზადაა მიირთვათ
  5. გამოაცხვეთ ღუმელში 180 გრადუსზე, სანამ მზად არ იქნება, ღუმელის ძირზე მოათავსეთ თასი ან ტაფა წყლით. მზადყოფნის მაჩვენებელი ისაა, რომ მასა მთელ ზედაპირზე დაიყარა (შუა ჩიზქეიქივით არ უნდა აკანკალდეს.) აცადეთ ფორმაში გაგრილება და შეგიძლიათ მიირთვათ.

შეიძლება მოგეწონოთ

კომენტარის დამატება

გამოწერა

გამოიწერეთ ელ.ფოსტის განახლებები ახალ რეცეპტებზე...