- ულუფა: 4 კაცი
- წინამომზადების დრო: -
- მომზადების დრო: 60 წთ
- კალორიები: -
- სირთულე:
ადვილი
ბეჭდვა
ეს ხაჭო მზადდება წყლის აბაზანაში, პრაქტიკულად შაქრის გარეშე, მთელი მარცვლეულის ფქვილით. ყაყაჩო და ვაშლი მას პიკანტურ ნოტს აძლევს.
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
- ხაჭო ავთქვიფოთ კვერცხთან ერთად.
- ვაშლი დავჭრათ კუბებად.
- ხაჭოს დაუმატეთ ყაყაჩოს თესლი.
- დაამატეთ ვაშლი და თაფლი.
- მთელი მარცვლეულის ფქვილი.
- აურიეთ და ჩაასხით ფორმაში. თუ ტაფა მოსახსნელია, გადააფარეთ ფოლგა.
- საცხობ ფორმაში ჩაასხით ცხელი წყალი, მოათავსეთ ქვაბი და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 40 წუთის განმავლობაში.
- გააგრილეთ, ამოიღეთ ტაფიდან და უხვად მოაყარეთ შაქრის პუდრა, როგორც... თავად კასეროლი პრაქტიკულად არ არის ტკბილი. სურვილისამებრ მორთეთ კენკრით.
- Გემრიელად მიირთვით!
ყაყაჩოს ხაჭოიანი კასეროლი
- ულუფა: 4 კაცი
- წინამომზადების დრო: -
- მომზადების დრო: 60 წთ
- კალორიები: -
- სირთულე:
ადვილი
ეს ხაჭო მზადდება წყლის აბაზანაში, პრაქტიკულად შაქრის გარეშე, მთელი მარცვლეულის ფქვილით. ყაყაჩო და ვაშლი მას პიკანტურ ნოტს აძლევს.
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
- ხაჭო ავთქვიფოთ კვერცხთან ერთად.
- ვაშლი დავჭრათ კუბებად.
- ხაჭოს დაუმატეთ ყაყაჩოს თესლი.
- დაამატეთ ვაშლი და თაფლი.
- მთელი მარცვლეულის ფქვილი.
- აურიეთ და ჩაასხით ფორმაში. თუ ტაფა მოსახსნელია, გადააფარეთ ფოლგა.
- საცხობ ფორმაში ჩაასხით ცხელი წყალი, მოათავსეთ ქვაბი და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 40 წუთის განმავლობაში.
- გააგრილეთ, ამოიღეთ ტაფიდან და უხვად მოაყარეთ შაქრის პუდრა, როგორც... თავად კასეროლი პრაქტიკულად არ არის ტკბილი. სურვილისამებრ მორთეთ კენკრით.
- Გემრიელად მიირთვით!
შეიძლება მოგეწონოთ
კომენტარის დამატება