ყაყაჩოს ხაჭოიანი კასეროლი

დესერტები 0 ბოლო განახლება: Jan 16, 2024 Created: Jan 16, 2024
ყაყაჩოს ხაჭოიანი კასეროლი ყაყაჩოს ხაჭოიანი კასეროლი
  • ულუფა: 4 კაცი
  • წინამომზადების დრო: -
  • მომზადების დრო: 60 წთ
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი
ბეჭდვა

ეს ხაჭო მზადდება წყლის აბაზანაში, პრაქტიკულად შაქრის გარეშე, მთელი მარცვლეულის ფქვილით. ყაყაჩო და ვაშლი მას პიკანტურ ნოტს აძლევს.

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. ხაჭო ავთქვიფოთ კვერცხთან ერთად.
  2. ვაშლი დავჭრათ კუბებად.
  3. ხაჭოს დაუმატეთ ყაყაჩოს თესლი.
  4. დაამატეთ ვაშლი და თაფლი.
  5. მთელი მარცვლეულის ფქვილი.
  6. აურიეთ და ჩაასხით ფორმაში. თუ ტაფა მოსახსნელია, გადააფარეთ ფოლგა.
  7. საცხობ ფორმაში ჩაასხით ცხელი წყალი, მოათავსეთ ქვაბი და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 40 წუთის განმავლობაში.
  8. გააგრილეთ, ამოიღეთ ტაფიდან და უხვად მოაყარეთ შაქრის პუდრა, როგორც... თავად კასეროლი პრაქტიკულად არ არის ტკბილი. სურვილისამებრ მორთეთ კენკრით.
  9. Გემრიელად მიირთვით!

ყაყაჩოს ხაჭოიანი კასეროლი



  • ულუფა: 4 კაცი
  • წინამომზადების დრო: -
  • მომზადების დრო: 60 წთ
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი

ეს ხაჭო მზადდება წყლის აბაზანაში, პრაქტიკულად შაქრის გარეშე, მთელი მარცვლეულის ფქვილით. ყაყაჩო და ვაშლი მას პიკანტურ ნოტს აძლევს.

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. ხაჭო ავთქვიფოთ კვერცხთან ერთად.
  2. ვაშლი დავჭრათ კუბებად.
  3. ხაჭოს დაუმატეთ ყაყაჩოს თესლი.
  4. დაამატეთ ვაშლი და თაფლი.
  5. მთელი მარცვლეულის ფქვილი.
  6. აურიეთ და ჩაასხით ფორმაში. თუ ტაფა მოსახსნელია, გადააფარეთ ფოლგა.
  7. საცხობ ფორმაში ჩაასხით ცხელი წყალი, მოათავსეთ ქვაბი და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 40 წუთის განმავლობაში.
  8. გააგრილეთ, ამოიღეთ ტაფიდან და უხვად მოაყარეთ შაქრის პუდრა, როგორც... თავად კასეროლი პრაქტიკულად არ არის ტკბილი. სურვილისამებრ მორთეთ კენკრით.
  9. Გემრიელად მიირთვით!

შეიძლება მოგეწონოთ

კომენტარის დამატება

გამოწერა

გამოიწერეთ ელ.ფოსტის განახლებები ახალ რეცეპტებზე...