ქათმის ღვიძლის, რუკოლას და თხილის თბილი სალათი

სალათები 0 ბოლო განახლება: Aug 08, 2023 Created: Aug 08, 2023
ქათმის ღვიძლის, რუკოლას და თხილის თბილი სალათი
  • ულუფა: -
  • წინამომზადების დრო: -
  • მომზადების დრო: -
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი
ბეჭდვა

ქათმის ღვიძლის, რუკოლას და თხილის თბილი სალათი

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. ბლენდერით გახეხეთ ოთხი სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი, ნიორი, ხმელი ოხრახუში, შებოლილი პაპრიკა და სამი სუფრის კოვზი გახეხილი თხილი. არ არის აუცილებელი ერთგვაროვნების მიღწევა.
  2. დარჩენილი თხილი მოათავსეთ საცხობ ფირფიტაზე და შედგით 200 ° C-მდე გახურებულ ღუმელში 5 წუთის განმავლობაში. თხილი დაჭერით და გვერდზე გადადგით.
  3. გავრეცხოთ და გავასუფთავოთ ღვიძლი, დავჭრათ დიდ ნაჭრებად. საშუალო ცეცხლზე ტაფაზე გავაცხელოთ კარაქი და ორი სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი.
  4. შეწვით ღვიძლი 2-3 წუთის განმავლობაში, სანამ არ დაიბრაწება. ჩაასხით შერი ტაფაში და აურიეთ, მოხარშეთ მაღალ ცეცხლზე კიდევ რამდენიმე წუთის განმავლობაში.
  5. დაუმატეთ არაქისის სოუსი ღვიძლს და გაათბეთ. შეაზავეთ ლიმონის წვენით, მარილით და პილპილით გემოვნებით.
  6. თეფშებზე გადაუსვით ღვიძლი, მოაყარეთ შემწვარი თხილი, მოაყარეთ გარეცხილი და გამხმარი რუკოლას ფოთლები.
  7. მიირთვით სალათი თბილი.

ქათმის ღვიძლის, რუკოლას და თხილის თბილი სალათი



  • ულუფა: -
  • წინამომზადების დრო: -
  • მომზადების დრო: -
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი

ქათმის ღვიძლის, რუკოლას და თხილის თბილი სალათი

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. ბლენდერით გახეხეთ ოთხი სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი, ნიორი, ხმელი ოხრახუში, შებოლილი პაპრიკა და სამი სუფრის კოვზი გახეხილი თხილი. არ არის აუცილებელი ერთგვაროვნების მიღწევა.
  2. დარჩენილი თხილი მოათავსეთ საცხობ ფირფიტაზე და შედგით 200 ° C-მდე გახურებულ ღუმელში 5 წუთის განმავლობაში. თხილი დაჭერით და გვერდზე გადადგით.
  3. გავრეცხოთ და გავასუფთავოთ ღვიძლი, დავჭრათ დიდ ნაჭრებად. საშუალო ცეცხლზე ტაფაზე გავაცხელოთ კარაქი და ორი სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი.
  4. შეწვით ღვიძლი 2-3 წუთის განმავლობაში, სანამ არ დაიბრაწება. ჩაასხით შერი ტაფაში და აურიეთ, მოხარშეთ მაღალ ცეცხლზე კიდევ რამდენიმე წუთის განმავლობაში.
  5. დაუმატეთ არაქისის სოუსი ღვიძლს და გაათბეთ. შეაზავეთ ლიმონის წვენით, მარილით და პილპილით გემოვნებით.
  6. თეფშებზე გადაუსვით ღვიძლი, მოაყარეთ შემწვარი თხილი, მოაყარეთ გარეცხილი და გამხმარი რუკოლას ფოთლები.
  7. მიირთვით სალათი თბილი.

შეიძლება მოგეწონოთ

კომენტარის დამატება

გამოწერა

გამოიწერეთ ელ.ფოსტის განახლებები ახალ რეცეპტებზე...