სალათი ქათმის ღვიძლით, ბეკონით და ჭარხლით

სალათები 0 ბოლო განახლება: Aug 08, 2023 Created: Aug 08, 2023
სალათი ქათმის ღვიძლით, ბეკონით და ჭარხლით
  • ულუფა: -
  • წინამომზადების დრო: -
  • მომზადების დრო: -
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი
ბეჭდვა

სალათი ქათმის ღვიძლით, ბეკონით და ჭარხლით

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. ჭარხალი მოვხარშოთ. გაასუფთავეთ და დაჭერით ნაჭრებად.
  2. ბეკონი გაყავით განივი ზოლებად და შეწვით ტაფაში ოქროსფერამდე. გადაწურეთ ცხიმი, დაუმატეთ ერთი სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი და გახეხილი და კუბებად დაჭრილი შალოტი. შეწვით კიდევ 2 წუთი.
  3. ქათმის ღვიძლი გავრეცხოთ და დავჭრათ დიდ ნაჭრებად. სუფთა ტაფაზე გაადნეთ კარაქი და შეწვით მასში ღვიძლი 4-5 წუთის განმავლობაში. Მარილი და პილპილი. ტაფაში ჩაასხით ღვინის ძმარი და ზეითუნის ზეთი, ადუღეთ კიდევ 30 წამი.
  4. მსხალი დავჭრათ ნაჭრებად. თეფშებზე მოვაყაროთ ისპანახის გარეცხილი და გამხმარი ფოთლები, ზემოდან მოვაყაროთ ღვიძლი, ბეკონი, ჭარხალი და მსხალი. მოაყარეთ დაქუცმაცებული ყველი და თხილი. მოასხით ღვიძლის მომზადების შემდეგ დარჩენილი სოუსი. მიირთვით დაუყოვნებლივ.

სალათი ქათმის ღვიძლით, ბეკონით და ჭარხლით



  • ულუფა: -
  • წინამომზადების დრო: -
  • მომზადების დრო: -
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი

სალათი ქათმის ღვიძლით, ბეკონით და ჭარხლით

ინგრედიენტები

ინსტრუქცია

  1. ჭარხალი მოვხარშოთ. გაასუფთავეთ და დაჭერით ნაჭრებად.
  2. ბეკონი გაყავით განივი ზოლებად და შეწვით ტაფაში ოქროსფერამდე. გადაწურეთ ცხიმი, დაუმატეთ ერთი სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი და გახეხილი და კუბებად დაჭრილი შალოტი. შეწვით კიდევ 2 წუთი.
  3. ქათმის ღვიძლი გავრეცხოთ და დავჭრათ დიდ ნაჭრებად. სუფთა ტაფაზე გაადნეთ კარაქი და შეწვით მასში ღვიძლი 4-5 წუთის განმავლობაში. Მარილი და პილპილი. ტაფაში ჩაასხით ღვინის ძმარი და ზეითუნის ზეთი, ადუღეთ კიდევ 30 წამი.
  4. მსხალი დავჭრათ ნაჭრებად. თეფშებზე მოვაყაროთ ისპანახის გარეცხილი და გამხმარი ფოთლები, ზემოდან მოვაყაროთ ღვიძლი, ბეკონი, ჭარხალი და მსხალი. მოაყარეთ დაქუცმაცებული ყველი და თხილი. მოასხით ღვიძლის მომზადების შემდეგ დარჩენილი სოუსი. მიირთვით დაუყოვნებლივ.

შეიძლება მოგეწონოთ

კომენტარის დამატება

გამოწერა

გამოიწერეთ ელ.ფოსტის განახლებები ახალ რეცეპტებზე...