გაცხელეთ პატარა ტაფა დაბალ სითბოზე. შეწვით ფიჭვის კაკალი ოქროსფერამდე, დროდადრო შეარყიეთ. ჩადეთ სამზარეულოს კომბაინში დარჩენილი ინგრედიენტები და დაამუშავეთ სანამ გლუვ მასას არ მიიღებთ, შემდეგ შეკაზმეთ.
დაასხით პესტო ქილაში და დაასხით ცოტა ზედმეტი ზეთი, შემდეგ დალუქეთ და შეინახეთ მაცივარში.
მაცივარში ინახება ორ კვირამდე.
პესტოს სოუსი
ულუფა: -
წინამომზადების დრო: 10
მომზადების დრო: 5
კალორიები: -
სირთულე:
ადვილი
პესტოს სოუსი
ინგრედიენტები
ინსტრუქცია
გაცხელეთ პატარა ტაფა დაბალ სითბოზე. შეწვით ფიჭვის კაკალი ოქროსფერამდე, დროდადრო შეარყიეთ. ჩადეთ სამზარეულოს კომბაინში დარჩენილი ინგრედიენტები და დაამუშავეთ სანამ გლუვ მასას არ მიიღებთ, შემდეგ შეკაზმეთ.
დაასხით პესტო ქილაში და დაასხით ცოტა ზედმეტი ზეთი, შემდეგ დალუქეთ და შეინახეთ მაცივარში.