ატმის კოქტეილი ბელლინი
გრილი შამპანური, ატამი, ჟოლო და პიტნის ფოთლის ნაზავი- არაჩვეულებრივი სასმელია წელიწადის ნებისმიერ დროს
ინგრედიენტები
- ატმის წვენი- 12 ს.კ
- ჟოლო- 6 ცალი
- ნახევრად მშრალი შამპანური- 750 მლ
- ცოცხალი პიტნა- გემოვნებით
ინსტრუქცია
- თითოეულ შამპანურის ბოკალში ჩავასხათ ორ-ორი ს.კ. ატმის წვენი
- ზემოდან დაუმატოთ ½ ჭიქა გრილი შამპანური
- ჩავაგდოთ ბოკლებში ჟოლო და პიტნის ფოთოლი გემოვნებით.
- გამოიყენეთ მომზადებისთანავე.