სუხარი არაჟნით და დარიჩინით
მარტივი ინგრედიენტებისგან სახლში მომზადებული წარმოუდგენლად გემრიელი და არომატული კრეკერი თქვენს ოჯახში ყველას მოეწონება.
ეს რეცეპტი კი ნამდვილი მაშველი იქნება იმ დიასახლისებისთვის, რომლებსაც ჩაისთვის ან ყავისთვის ტკბილი ნამცხვრების სწრაფად მომზადება სჭირდებათ, მაგრამ მხოლოდ პური აქვთ ხელთ. მე ვფიქრობ, რომ დარიჩინი და შაქარი ყველა სახლშია და შეგიძლიათ გამოიყენოთ პური, რომელსაც ხშირად ყიდულობთ ოჯახისთვის ლანჩზე, რაც მთავარია, თეთრი.
ინგრედიენტები
- ბაგეტი - 200გრ
- შაქარი - 2 სუფრის კოვზი
- დარიჩინი - 2 ჩაის კოვზი
- არაჟანი - 2-3 სუფრის კოვზი
ინსტრუქცია
მოამზადეთ ყველა ინგრედიენტი კრუტონების დასამზადებლად. აიღეთ პატარა დიამეტრის ბაგეტი, სასურველია შემორჩენილი. არაჟანი უნდა იყოს სქელი, ცხიმის მაღალი პროცენტული შემცველობით
.
ჯერ პატარა თასში აურიეთ შაქარი და დარიჩინი.
ბაგეტი დავჭრათ 1 სანტიმეტრზე სისქის ნაჭრებად.
პურის თითოეულ ნაჭერს წაუსვით არაჟანი და მოაყარეთ დარიჩინის შაქრის ნარევი.
ყველა პრეპარატი გადაიტანეთ პერგამენტზე დაფენილ საცხობ ფირფიტაზე და შედგით 170 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 10-15 წუთის განმავლობაში. თქვენ უნდა გააშროთ კრეკერები "ზედა/ქვედა" რეჟიმში, არ ჩართოთ კონვექცია.
მოადუღეთ გემრიელი არომატული ჩაი ან ყავა და მოიწვიეთ თქვენი ოჯახი სუფრასთან. Გემრიელად მიირთვით!