ტაფაზე მოხალეთ პაპრიკა და კაიენის წიწაკა და მოათავსეთ პატარა თასში. იმავე ტაფაში მოხარშეთ ბრინჯი, ხშირად ურიეთ დაახლოებით 5 წუთის განმავლობაში. გააგრილეთ ბრინჯი და გახეხეთ ფხვნილად ყავის საფქვავში.
დრესინგისთვის შეურიეთ ლაიმის წვენი, თევზის სოუსი, წყალი, შაქარი და ნახევარი მოხალული პაპრიკა.
ხორცი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და შევურიოთ დრესინგის ნახევარს.
შალოტი დავჭრათ თხელ რგოლებად, ცხარე წიწაკა რგოლებად. დაჭერით პიტნის ფოთლები და გამოაცალკევეთ ტოტებიდან. ხორცის თასში დაამატეთ შალოტი, წიწაკა და მწვანილი, მოაყარეთ ბრინჯის ფხვნილის ნახევარი და აურიეთ (მეორე ნახევარი შეინახეთ შემდეგ ჯერზე).